Goedkoop BellenGoedkoop Bellen

Zo goedkoop mogelijk vast, mobiel of internationaal bellen

Goedkoop bellen! Goedkoop abonnement! Kies een onderwerp
Prepaid telefoons
Prepay abonnementen
Internationaal
Actueel nieuws
De toppie joppie aanbiedingen van Telfort!

Maak een keuze en beslis over een goedkoop nieuwe telefoontoestel. Mobiel bellen is helemaal now. De goedkoopste mobiele telefoon van elk merk kan je kiezen uit de hiernaast staande advertenties. En dan kan je misschien ook een gratis telefoon abonnement erbij nemen. Telfort is een prima telefoonaanbieder met goede mogelijkheden om goedkoop te bellen. Check hier de laatste aanbiedingen op www.telfort.nl!

Dit zijn de top 5 aanbiedingen van dit moment van Telfort. Kies uit de actuele voordeelaanbiedingen die NU worden aangeboden en profiteer!

Nog meer korting bij Telfort?

Goedkoop abonnement!


Telfort is een Nederlandse leverancier van mobiele telecommunicatiediensten in het binnenland en buitenland. Telfort richt zich op consumenten en zakelijke klanten. De producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Voor zakelijke klanten betekent dit: helder, beheersbaar en eenvoudig te administreren. Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt. Zo maken zij bijvoorbeeld het gebruik van voicemail gratis. Inmiddels hebben al veel consumenten hun weg naar de internetshop gevonden.

Voor Telfort is iedere klant belangrijk, of het nu gaat om een prepay-klant of een klant met een abonnement. Centraal staat de manier waarop Telfort een klant van dienst kan zijn, niet het soort dienst dat hij afneemt. In de dienstverlening wil Telfort vooral duidelijk zijn. Vooraf vertellen ze welke service een klant van ze mag verwachten. En die wordt dan ook geleverd.

Telfort werkt continu om de kwaliteit van haar netwerk op een hoog niveau te houden De kwaliteit en bereikbaarheid (99,2 procent van de Nederlandse bevolking) behoren tot de beste in Nederland. Dat wordt ook bevestigd door onafhankelijk onderzoek, onder meer in samenwerking met de Consumentenbond. De huidige GSM- en GPRS-technologie bieden volop mogelijkheden voor nieuwe diensten. Telfort biedt vanaf 2005 ook diensten aan op basis van de technologieŽn EDGE en UMTS / HSDPA.


Home - Sitemap - Lees meer over dit onderwerp: Mobiel Bellen